میراندا مهدوی- با رشد شهرنشینی و پیشرفت جمعیت، آپارتمان نشینی در شهرهای ایران رواج پیدا کرده، ولی این شیوه زندگی دارای مشکلات و سختی هایی است که آرامش و آسایش را از ساکنان آن سلب می کند. عدم اطلاع از قوانین و مقررات زندگی آپارتمان نشینی، منشاء برخی مشکلات است. تعمیر و بازسازی پشت بام، نگهداری از تاسیسات، خرید تجهیزات ایمنی، پرداخت شارژ ماهیانه، تعمیر آسانسور، نظافت قسمت های مشترک ساختمان و. معمولا موضوع کشمکش های میان ساکنان یک آپارتمان است. در همین راستا مسعود عالی پور وکیل دادگستری و قاضی بازنشسته در گفت وگو با اعتمادآنلاین به تشریح راهکار های قانونی این معضل اجتماعی می پردازد.

این حقوقدان با اشاره به اینکه آپارتمان نشینی اصول و مقررات خود را دارد، گفت: «زمانی که چندین واحد آپارتمان در یک مجتمع ساکن هستند، ناگزیر باید برای جلوگیری از اعمال نظر های شخصی و تنش و درگیری از یک سری مقررات تبعیت کنند. بعضی اوقات ساکنان آپارتمان ها با مشکل عدم پرداخت هزینه های مشترک و به اصطلاح حق شارژ مواجه هستند که به لحاظ عدم آگاهی آپارتمان نشینان از مقررات و ضوابط قانونی این امر به مشاجره و گاه زد و خورد کشیده شده و پای آنان در مراجع قضایی باز می شود.»
عالی پور ادامه داد: «راهکار قانونی این است که در صورت خودداری مالک یا مستأجر از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، مدیر ساختمان مراتب را از طریق ثبت اظهارنامه در دفاتر خدمات قضایی، به او ابلاغ کند و اگر ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه، او سهم بدهی اش را نپردازد، مدیر ساختمان می تواند از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و. خودداری کند. .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نت یو بلاگ ایمنی -آتش نشانی -فایر 125 تور های یک روزه ارزان پژوهش سرای اندیشمندان فامنین تولید انواع اتوکلاو دندانپزشکی Autoclave William هک و امنیت tamirkade کتاب و جزوه